onsdag 11. juli 2012

Vi har endelig funnet oss SPISESTUE!

I dag tok vi turen til bohus for å se etter spisestue. Har sett på ikea, drømt om riviera maison, men endte nå altså opp på bohus! Og spisestuen er fra Talgø og heter Summer:

Jeg elsker detaljene på stolene, den lange ryggen som trekkes ned mot gulvet er elegant mens kryssene på toppen gir en landlig følelse, akkurat det jeg lette etter :) Elegant og landlig!
Vi skal ha to klaffer (som monteres etter behov,ikke som henger på bordet.. er nemlig det jeg forbinder når jeg hører "bord med klaff"!) Så her blir det plass til 10, ja faktisk 12 om vi skulle bli riktig mange og bruker tverrendene. Men til hverdags vil den stå som på bildet, til 6 :)

Kjempelekker synes vi :)

8 kommentarer:

 1. Det er en sann glede å finne det man er på utkikk etter!:) Skal bli morro å se spisestuen hjemme hos deg! Jeg jobber på Talgø møbelfabrikk, så det er litt morsomt å se møblene i et miljø :)
  Nydelig header du har fått også, kjempefint hus!!!:)

  Klem Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg lover mange bilder av spisestuen i miljø når vi er ferdige, er det noe jeg virkelig ser fram til så er det velkommen inn- innleggene som venter når huset er ferdig :-) Og takk for hyggelig tilbakemelding på headeren :-) Den varmet veldig siden jeg har mekket den selv og jeg føler meg veldig ny på den fronten :-P

   Slett
 2. Ja dette var virkelig lekkert!! Vi tenkte å ha barkrakker med sånne kryss som er på stolryggene deres :) Grattis med ny spisegruppe! :)

  Klem Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk :) Vi gleder oss kjempemye til å få den i hus, jeg har en riktig god følelse på at den kommer til å skli godt inn med kjøkkenet vårt :-)

   Slett
 3. Kommer til å bli nydelig =)
  Er det ikke herlig å bare gå rundt på butikkene å plukke ut? Kjenner at jeg savner den biten altså ;-))
  Klem Linn

  SvarSlett
 4. Så flott dette ser ut - blir nok spennende å få det i hus.

  SvarSlett
 5. Vi har også den spisestuen, og er kjempe fornøyd! :-)
  Jeg liker også detaljene på stolene godt. Og fargene på putene!

  Ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett

Drømmeboden