søndag 17. juni 2012

Oppdatering, Uke 24, Her har det skjedd MYE!

Så har det gått enda en uke og det er vel da klart for en oppdatering. Jeg kan med god samvittighet si at siden snekkerene kom igang i midten av april har det aldri vært så stor framgang noen uke som denne uken! I tillegg har jeg vært borte fra huset en hel uke og det var ekstra stor stas å komme dit igjen på fredag når forandringen var så stor!

Noen bilder:

Vi har fått vinduer, decratak og verandadør

Romdelingen i 2. etasje begynner å komme på plass.

Loftstua

Kjøkkenet

Hallen


Og som det kommer fran av bildene så er dem kommet godt i gang med isoleringen.

Ektemannen har vært å kjøpt 70 liter grunning og maling denne uken og jeg har jobbet litt på kveldstid nå i helgen og resultatet ser foreløpig sånn ut:

Dette er pynteklosser til vinduskarmene, hele huset kommer til å få denne fargen!
Fargen heter "Demihvit" og har koden 0731.

Da vi skulle velge farge tok vi med oss aktuelle farger inn til huset og la takplater på bakken med fargeprøvene oppå. Vi hadde egentlig bestemt oss for dette:


Men siden den gangen vi malte tomannsboligen hadde jeg henktet meg på en farge jeg hadde sett på et hus i nabolaget. Den gangen ble det bare til at vi valgte en farge sammen med våre naboer ut i fra hva vi trodde kom til å ligne.. (Vi bommet en del der, men det ble da ikke så værst allikevel..) Vi tullet en del med at vi hadde lyst til å ringe på å spørre hvilken farge de hadde, men det ble altså ikke gjort.. Og nå, 4 år etter har jeg fortsatt den fargen på netthinnen, så jeg søkte opp den ene huseieren på facebook og sendet henne en melding der. Og jeg fikk jo det koseligste svaret tilbake, og dermed blir huset vårt, inkludert stafasjene demihvitt :-) Og etter å ha malt førstestrøket på ca 1/3 del av pynteklossene er jeg sååååååååå fornøyd med fargen   :-) :-)

Og til slutt, som vanlig ukesoppdateringa fra utbygger:


Etter denne effektive uken ligger snekkerene 1 uke før tidskjema, men siden det er Ektemannen og min lillebror som skal legge alt av rør og elektro i uke 26, da dem har tatt seg ut ferie da, så får ikke dem startet nå på mandag. Men bordkledning blir det neste uke da og jeg får kveldsjobbe litt med malepenselen inne med pynteklossene :-)

Vi gleder oss over framgangen og jeg ønsker deg en flott uke 25! :-)


2 kommentarer:

 1. Oi, oi! Her skjer det ting! :-)
  Nå er det jo et HUS!
  Det blir kjempe fint! Gleder meg til å se mer!

  Her står det stille. Både på blogg og husfronten. Kommuner skal ikke være lette! Men den som venter osv.

  Ha en fin sommer! :-)

  SvarSlett
 2. Spennende !! Er litt misunnelig, men håper det snart blir vår tur
  Fornøyd med leverandøren? Vi har bestilt katalog fra de, men er spent på prisene..
  Kan jeg spørre hva deres kostet? (Katalogprisen) Og hva som er inkl i prisen? :)

  SvarSlett

Drømmeboden