lørdag 5. mai 2012

Going Green!

Ja, da snakker jeg om interiør og ikke miljø som kanskje overskriften kan antyde. Jeg hadde et innlegg for litt siden om en pistasjegrønn kitchenaid og fargen grønn som er veldig in nå denne våren. Og jeg som trodde at jeg ikke likte grønn må bare krype å tilstå at jeg elsker den duse, lune, harmoniske (pistasje)grønne fargen. Og denne uken var jeg på låvebutikken og gikk litt bananas i 50 % kroken. Nå har jeg begynt på greengate samlinga mi, fant nydelige kopper og kakebokser og minstegutten fant et nydelig "fuglehus" som skal få plass på hyllene over kaffemaskinbenken vår på kjøkkenet.
(Da PCn min er på reparasjon får jeg ikke lagd hverken collager eller redigert bilder da jeg bruker en eldgammel PC mens jeg venter på at min skal bli ferdig reparert. I tillegg leier vi en gammel leilighet med triste farger som det vanskelig lar seg gjøre å ta gode bilder i, så dere får bare bære over med meg :-)
Og til disse koppene skal det supleres med bl. annet dette:

Til komplett frokost servise :-) (Ser litt skarpere ut i grønnfargen enn de faktisk er i realiteten)
Gleder meg til at disse skal pryde hyllene over kaffemaskinbenken ;-) Kommer til å bli så fint sammen med denne skjønheten :-)


Fargen til kjøkkenveggene heter varm lin, Wihuu som jeg gleder meg :-) :-)

Jeg har også to ukeoppdateringer å komme med (Vi har fått maxdato for innflytting), da jeg har kjempet med dette overlaget av en gammel PC, men disse skal jeg prøve å få ut de nærmeste dagene!

Og imens vi venter på ukesoppdateringer kommer et nytt bilde av nærområdet til byggefeltet vi bygger i:


Her er det både gode fiske og båtmuligheter og det beste av alt er at det kun ligger noen hundre meter fra ytterdøra vår! Er det rart vi gleder oss?

Ha en strålende lørdagskveld der ute i bloglandia!

- Ranveig

2 kommentarer:

  1. Nydelig fuglehus og lekkert service! Kommer til å bli så fint =))
    Jeg skulle kjøpe fuglehus til å ha på rommet til Noah i går, turkis selvsagt. Men tror du ikke vi (Jysk) var utsolgt da =(( Så ikke noe hus på oss.. enda iallefall ;-)
    Klem klem

    SvarSlett
  2. Du kommer nok over flere :) Nyeste på ønskelista mi, som ikke akkurat er kort fra før av, er et nydelig sinkhus :-)

    SvarSlett

Drømmeboden