søndag 22. april 2012

Ukesoppdatering (uke 16)

Da var det gått enda en uke, og vi skulle egentlig ha oppstart på tomta mandag 16. april. MEN, sånn gikk det ikke! Jeg leverte guttene i barnehagen og kjørte innover før jobb og der var det ikke et menneske å se. Så da var ringerunden i gang! Og vi fikk greie på at snekkerene våre (som da tydeligvis var fra Ungarn) hadde fått motorhavari og sto fast i Budapest. Og tirsdag ble det til en ny ringerunde, og vi fikk vite at onsdag kommer dem. Jeg kjørt på tomta på onsdag også jeg og fortsatt ikke tegn til hverken snekkere eller noen andre, så NOK en ringerunde tok til! Da kunne byggelederen på Malo fortelle oss at dem var kommet til distriktet og holdt på å installere seg, men at det nok tok enda noen dager før dem startet opp på selve tomta.
På fredag var Ektemannen så lei at han sendte en melding og lurte på om vi kunne få høre hvordan det lå an snart og da fikk vi i svar at lørdag og søndag ville det bli full aktivitet, så vi måtte ikke fortvile. Og for all del, det er ikke Malo sin skyld at dem blir forsinket, men her kommer en stor smekk over fingrene på kommunikasjonen, for det må gå an å gi beskjed om det som foregår! *littoppgitt*

Og siden vi har vært bortreist ihelgen, var det et ekstra gledelig syn å komme hjem til dette etter uken som hadde vært:


Huset vårt <3 Iallefall 1. etasje av det!


Dette er kjøkkenet :-)


Dette er stua :-)Her er stue og kjøkken i framkant.

Så etter ei uke med mange telefoner, en del forsinkelser og musejakt i 2 netter på soverommet her vi bor var dette helt supert å komme hjem til nå i ettermiddag :-)
Kitchenaid maskina som kom feil har jeg også fått solgt så da kan jeg bestille ny (og satse på at den kommer i riktig farge) over helgen!

Og her er e-posten som gjelder for kommende uke:


Ha en strålende uke der ute :-)
Jeg for min del håper det blir effektiv framgang og er superspent på hvordan det ser ut på tomta neste søndag :-)

5 kommentarer:

 1. Går fort når de først setter i gang! :-)
  Blir spennende og se fremover!

  Vi venter fortsatt på kommunen... i tillegg har vi et hus som må rives først. Jeg er sååå klar for å sette i gang!

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 2. Så spennenede det må være å se huset reise seg;) Gleder meg til å følge med videre!

  Ønsker deg en fiiin uke!

  SvarSlett
 3. Morro prosess når det faktisk begynner å forme seg til et hus!!:) Skjønner godt fortvilelsen over kommunikasjonen, men nå ser det jo iverfall veldig lovende ut med fremgangen!:)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Titter innom og bloggen din for første gang...
  Så spennende med husbygging :)
  Men kan tenke med det er en del utfordringer også, med forsinkelser og sånn...men det hører vel med.
  Skulle gjerne bygget nytt hus jeg og....huset vi bor i er 200år gammelt.
  Veldig sjarmerende..men små rom og teite løsninger...!!

  Ha en fin kveld.
  Hilsen Kine.

  SvarSlett
 5. Ja, å bygge hus er en følelsesmessig berg- og dalbane, har jeg funnet ut... Og det er sikkert ikke siste gangen dere får oppleve det heller... Men det takler vi vel, så lenge det blir bra til slutt? ;-) Moro at mannen din liker badet mitt da.... Og ja, den lillafargen er ganske så sprek.... Men jeg blir faktisk mer og mer fortrolig med den etter hvert som resten faller på plass... :-)

  Klem fra Lena

  SvarSlett

Drømmeboden