lørdag 3. mars 2012

Ting tar tid!

Nå er vi i full gang med grunnarbeid, men ting tar tid. Tomten hvor huset skal stå er så godt som ferdig utarbeidet, ringmurelementene er på plass, og over helgen blir det støpt i ringmurselementene. Neste steg blir da å planere og avrette inn i ringmuren, legge radonduk og bunnledning. Og innen 2 uker er forhåpentligvis snekkerene på plass! (Dem er klare, bare vi blir det..)

De siste dagene har vi måttet ta en del endelige avgjørelser på kjøkken og bad.. Hvor alt skal stå så sluker og rør kommer på riktig plass :-) Derfor er den endelige kjøkkentegningen(iallefall plasseringen på ting) endelig klar!! Vi har flyttet litt på vindu, noe jeg var redd for at kom til å koste skjorta, men neida, det kom heldigvis for det samme :-D *lettere_lettet* (Noe nervøs er jeg da allikel, for nå kan jeg ikke begynne å flytte rundt på ting.. Kan endre skrog fra uttrekk til skuffer om jeg vil f.eks og hvitevarer, men det er nå begrenset..) Noen som har erfaring med uttrekksinnredning fra IKEA forresten? Jeg vil gjeren ha tilbakemeldinger på det :-) Jeg har tegnet med nesten bare uttrekk for disse finnes også i 50 skap.. Smekk på fingrene til IKEA for at dem ikke har 50 skap med kolonialskuffer.
For den som ikke helt forstår hva jeg mener på når jeg sier utrekksinnredning så er det uttrekk med 1 dekkfront og skuffebunn + to skuffer inni (altså tre skuffer i et benkeskap)..
Reslutatet er slik, målet var en god aning fransk landstilfølelse, en stil jeg forøvrig elsker!
(En litt romantisk fransk landstil en dæsj cottage, en touch retro og et lite hint av moderne, der har du meg :-) ):

Ståt fronter på innredningen, her inntegnet med grej skålgrep, men har funnet noen andre skålgerp på maxbo jeg skal ha. Vi skal IKKE ha den runde ventilatoren i hjørnet altså, men modellen populær i farget utgave (identisk med kjøkkeninnredningen) fra Røroshetta:
Her vil overkskapene på begge sidene komme helt inntil ventilatoren.
Og den blir ikke i kobber.. Veldig fornøyd med resultatet på tegning og jeg gleder meg noe voldsomt til den dagen jeg kan stå på dette kjøkkenet å kokkelere, gjerne sammen med guttene mine :-)

Jeg fant også denne kjøkkenmaskinen på Norsk nettbutikk til slutt, denne synes jeg er råtøff (akkurat passe retro, spørr du meg):

Denne finner du akkurat her: http://www.netonnet.no/art/hjem-og-fritid/kjokken/kjokkenmaskin/kenwood-kmx82/167729.3409/

Du får den i andre stripekombinasjoner også. Her kan blandt annet nevnes rosa, grønn og multicolor.

7 kommentarer:

 1. Ahh samme utførsel på frontene hele veien, DET liker jeg ;-) Lekkert snuppi <3
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå er jeg endelig fornøyd med kjøkkentegninga! Det har tatt noen tegninger (ca 20), men nå tror jeg vi er i mål :-) Og det er jo også kapanje nå, så om noen uker reiser vi til Trondheim å bestiller oss kjøkken, DET gleder jeg meg iallefall til!!

   Slett
 2. Dette blir et fint og praktisk kjøkken:) Gratulerer med å ha det i boks, husker vi ombestemte oss i ett sett da vi holdt på med planleggingen (men er veldig fornøyd med slik det ble heldigvis). Kul kjøkkenmaskin også, denne har jeg ikke sett før!

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Ja, ting har det med å ta litt tid, og det føles jo som evigheter når man går og venter. Vi hadde IKEA utrekkksinnredning i en av leilighetene vi bodde i tidligere og funket fint det! Det blir en ekstra operasjon (først fronten, så den skuffa du skal ha - om du ikke skal i den nederste da), men det er virkelig ikke noe problem det altså! :-) Og så ryddig det ble når alle frontene er like! :-) Tror du kommer til å bli kjempefornøyd jeg... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tilbakemelding på uttrekksinnredningen!! Godt å høre at det funker fint :-) Håper vi blir kjempefornøyde jeg også :-D

   Slett
 4. kjempe fint kjøkken, å vaskerom:) hvordan tar du bilder av ikea tegningene dine??

  SvarSlett
 5. Hei og takk for det :-) Jeg bruker printscreen og paint for så å lagre de som bilder på pc`n etterpå.. Er gjort på noen få minutter :-)

  SvarSlett

Drømmeboden