onsdag 7. mars 2012

I`m in love!

Jeg satt å tittet litt rundt på nettbutikker nå og kom over Dora White fra Green Gate, og jeg falt pladask!! Helt fantastisk nydelig :-) Jeg har jo sett frokostserviset til Green Gate før i andre utgaver og synes de var pene i fasongen, min ingen av typene har appellert helt til meg før. Men Dora White falt mer enn 100 %  i smak! Så her skal det samles :-)

Se så fine:

I`m in love :)

Edit:

Etter å ha sett mer på kolleksjonen til Green Gate fant jeg ut at jeg liker denne kombinasjonen godt og følte for å dele den her inne :-)Fant masse god inspirasjon til blandinger av serviset da jeg googlet det, men dette er uten tvil min favoritt om etterhvert vil få plass på kjøkkenhylla i nyhuset :-)
Her skal det arbeides med isolasjon og radonduk imorgen, eller ikke jeg da, men Ektemannen og hans far skal jobbe med det. Jeg skal være med min mor som hjelper meg litt med guttene siden jeg har klart å pådra meg en litt komplisert låsning i ryggen. Men etter 2 behandlinger hos kiropraktor er jeg iallefall bedre! :-)
Nå er våren her med sitt ustabile vær, men vi håper det ikke drøyer alt for lenge før vi får støpt ferdig plata og snekkerene starter opp!

Riktig god helg til alle der ute i blogglandia!

3 kommentarer:

 1. Greengate har veldig mye fint =)
  Lekkert med grått og hvitt!

  SvarSlett
 2. Hei! Dora er bare helt urolig nydelig. Jeg har også likt GG før, men aldri samlet på den. Det ble litt for mye farger;) Men da DOra kom var det ikke lenge før de kom inn til meg; og jeg samler nå på Dora, spot beige og Naomi beige. I kombinasjon er disse nydelige synes jeg. Muggen i Dora er også på min ønskeliste;) Ta en titt inne hos meg under GG, hvis du vil se de jeg samler på. Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for riktig hyggelig kommentar :) Ja, Dora var det som fikk meg til å åpne øynene også, helt nydelig :-) Og muggen ja, den er jo bare lekker! Skjønner godt at det står på ønskelisten din ja ;-) Klem Ranveig

   Slett

Drømmeboden