fredag 9. mars 2012

NIB: Urørt

Mitt første bidrag til en av de mange NIB utfordringene!

Jeg leser alltid utfordringene og følger som regel spent med når det er en. Men å delta har hatt sine utfordringer når man bor i en gammel leilighet mens man venter på at huset man bygger skal ta form!
Men denne gangen måtte jeg bare! Bildet er av brudebuketten min. Vi hadde 2 års bryllupsdag den 21. februar! 2 år kjennes ikke ut som så lenge siden og etter den store dagen tørket jeg brudebuketten min omhyggelig anvist fra floristen i blomsterforetningen jeg hadde kjøpt den! Den er har blitt en svært viktig eiendel for meg, og jeg har siden bryllupet alltid hatt den framme et eller annet sted i huset, og nå også her hvor vi leier mens vi bygger. Den er på mange måter et fast inventar i mitt interiør, både av affeksjonsverdi og fordi jeg synes den er utrolig vakker, selv etter at den ble tørket. Jeg verken turte eller hadde hjerte til å pakke den vekk i mellomflyttingen :-) Her hjemme er det bare jeg som flytter på den, da jeg selvsagt er veldig redd for den. For andre er den urørt :-)


Og siden temaet er urørt valgte jeg å ikke redigere bildet, jeg brukte heller ikke blitz av noe slag da jeg tok det.. Men ble ganske greit fornøyd med lyset og resultatet allikevel! Jeg prøver å lære å bruke kameraet mitt når jeg først har det, men det er ikke det som kommer i første rekke på prioriteringslisten for tiden! Men kanskje en dag :-)

Ha en finfin fredagskveld!

3 kommentarer:

 1. Ååååå... Så koselig et minne å kunne ha fremme da! :-)

  Og takk for hyggelig kommentar på barnerommet. :-) Det blir vinyl i hele huset faktisk, eneste unntakene er bad og vaskerom som skal ha fliser på gulvet.

  For et par år siden syntes jeg folk som la gulvbelegg var helt tullete, men nå er jeg veldig trygg på at det er rette valget. ;-)

  De siste årene har jeg bodd forskjellige steder og hatt både laminat og parkett i ulike varianter uten å være kjempeimponert av noen av delene. Heldigvis har utseende på vinylen bedret seg enormt! :-)

  SvarSlett
 2. Så fin inngangsdør dere har valgt til huset! Det kommer til å bli kjempefint! Gleder meg til å se :) Gratulerer med bryllupsdagen som var! Nydelig bukett og bilde :)

  Ha en herlig lørdag!
  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Fint bilde!
  Fant deg via nib. Kjekt å oppdage nye og flotte blogger! Kjekk utfordring!
  Ønsker deg en fin lørdagskveld
  Klem Tonje

  SvarSlett

Drømmeboden