tirsdag 13. desember 2011

Innsendt byggesøknad, tur på ikea og flytteuke!

Fredag 09.12 ble byggesøknaden vår innsendt kommunen, nå er det bare å ta på seg tålmodighetsklærne å VENTE!
I helgen var vi på ikea, og vi gikk var bare å titta rundt! Det er jeg glad for at vi gjorde, fant ut mye på disse timene.. Bestemte oss for kjøkkenfronter (lindingô), håntak (fintorp) og sorte dåtid hvitevarer. Nå har mannen også fått vært med å velge ting han liker og det viste seg at vi er jo faktisk ganske enige i mangt, det er godt :-)
Vi har etter turen på ikea, hatt en siste finpuss på kjøkkenteginga og vi kan vel si at vi er riktig så fornøyde med resultatet av den!


Ellers er det flytteuke for vår del og med 2 stk snørr, hoste og febersyke prinser er det ei slitsom uke, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg finner hele denne flyttinga trist og vemodig.. Men jeg håper den er verdt det når vi skal sove første natta i nyhuset vårt på august en gang (forhåpentligvis..)
Og nå skal det sies at vi har fått leid en hyggelig leilighet av verdens hyggeligste dame, men den er LITA og det kommer til å by på sine utfordringer.. Men alt går når man bare stiller seg inn på det, og ekstra godt blir det jo når vi endelig når målet!

2 kommentarer:

  1. Ble veldig fint dette ja =)Lurt å flytte kjøleskapet så det står i nærheten av matlaging sonen.
    Lykke til med flyttinga, heldigvis vil den vonde følelsen gå over etterhvert =)
    Klem

    SvarSlett
  2. Skjønner godt du ble fornøyd med den løsninga der. Det ble så mye ryddigere på et vis. :-)

    SvarSlett

Drømmeboden