lørdag 1. desember 2012

Velkommen inn: Kjøkkenet!

Da er det vel på høy tid med et velkommen inn innlegg her på bloggen. Vi har begynt på den 3. mnd. vår her i nyhuset og trivselen vokser for hver dag!

Kjøkkenet vårt er 19, 3 Kvm stort.
Innredningen er Ståt fra IKEA med hvit furumønstrert laminat benkeplate, bestilt etter mål. Skålhåndtak og knotter er bestilt hos Hjem&Villa. Alle hvitevarer er også fra IKEA.
Vi er en familie på 4 og jeg er stor fan av å handle stort (ca. annenhver uke) derfor valgte vi å kjøpe 2 kjøl/frys skap. Selvsagt med påfyll av frukt, grønnsaker, melk og brød. Denne løsningen må jeg si vi er veldig fornøyde med!

Veggene har jeg penselmalt med oljemaling i fargen varm lin. Dette var en drittjobb med alle v- fasene, men det ble veldig fint og lunt, så arbeidet var verdt det!
 
 
En god lørdagskveld og adventstid ønskes dere :) :)
 
- Ranveig -

11 kommentarer:

 1. Nydelig og utrolig koselig kjøkken =D

  SvarSlett
 2. Jättefint kök! Så stort och härligt!Och handtagen var ju superläckra! Jag var i "ammetåke" när vi byggde vårt hus, så jag har handtag som jag inte egentligen har så lust på. Men eftersom vi har borrat hål, kan jag inte byta...jaja s¨kan det gå. Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Er litt lei den byttingen av håndtak på kjøkken pga at man borer hull, da er det vel egentlig safere med knotter, så kan man bytte viss man finner ut at man vil..Det har jeg ikke tenkt på før nå faktisk, så jeg håper jeg ikke ombestemmer meg..!

   Slett
 3. Så fint kjøkken dere har! Vi overtar nytt hus neste uke og gleder meg SÅ til å begynne å innrede :) Vårt kjøkkenvindu blir ganske likt ditt, så har tenkt på samme type gardinløsning - hvor har du kjøpt den? Var veldig koselig!
  Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-) Gardinene på de store vinduene på kjøkkenet vårt er fra Perfect Home. Roll- up gardinen over vasken er fra jotex.no. På storvinduene har jeg valgt å bruke 3 lengder da vinduene står ganske tett- en på hver side og en lengde som henger mellom og dekker den lille veggbiten mellom vinduene. Har gjort det samme på stua, bare at der henger gardinene tett oppunder taket for å øke følelsen på takhøyden, veldig effektivt og kan så absolutt også gjøres på et kjøkken ;-)

   Slett
 4. Lekkert :)
  Hva heter gulvet og gråfargen du bruker?

  SvarSlett
 5. Hei og takk for det! Fargen på veggene er jotuns varm lin. Jeg har malt med oljemaling. Gulvet er Wicanders Vinylcomfort i utførelsen Alaska Oak.

  SvarSlett
 6. For et flott kjøkken! Oj,så heldig du et som har et så stort kjøkken.. Det er jo en drøm!

  SvarSlett

Drømmeboden