tirsdag 20. november 2012

Ny stue -Med svært enkle grep!

På lørdag tok vi den 3 timer lange kjøreturen til IKEA med all kjøkkenretur som har stått stablet på gjesterommet siden vi flyttet inn for 1 1/2 mnd siden. Dette førte til en brukbar tilgodelapp. Denne gikk i store deler med igjen og bilen var fullere på tur hjem enn på turen oppover ;-)

Så til overskriften! Jada, jeg har kjøpt nye gardiner og byttet ut etter bare 1 1/2 mnd i nyhuset..! Stuen ble en helt annen med nye pynteputer, saueskinn, pledd og lamper. Den ble på en måte mye lunere og nå er den klar for adventspynt! Sofaen som jeg har hatt lyst til å kaste ut i lange tider ble som forvandlet med de nye putene og fargede saueskinn over sofaryggene! En nyvunnet forelskelse for min del.Ting tar form mens vi bor oss inn og jeg liker det!

Siden bildene er tatt om kvelden og uten blitz ser gardinene noe mørkere ut enn de er, de er naturlin, litt "hampaktig" i fargen. Det er rart hvordan farger påvirker hverandre og forandrer seg i hverandres selskap. Jeg tipper disse gardinene blir brukt også utenom advent og jul ;-)

Neste innlegg blir endelig et velkommen inn innlegg! Det aller første blir av kjøkkenet og jeg gleder meg til å vise dere!

 
-Ranveig-

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Takk :) Så viste det seg at jeg var ikke bedre jeg heller enn at jeg byttet gardiner før det var gått 2. mnd.. Hva var det du sa?? :-)

   Slett
 2. Jeg vil se meeeeeeer!

  Ser ut til at dere har fått det riktig så fint og flott, Ranveig !!
  Ett ord, HERLIG!

  SvarSlett
  Svar
  1. Meeeeeer blir det, Marthe, men ting tar tid ;-) Velkommen innom igjen! Er innom deg jeg også innimellom, kjempespennende prosjekter dere holder på med!

   Slett
 3. Koselig det ble... Gleder meg til å se mer
  Ha en knall fin kveld
  klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer som vinner inne hos Villa Greve :) Kom inn og se hva du har vunnet!

  Klem C.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åååååh, jeg ble så glad så glad!! Nå blir det å vente på posten de kommende dagene ;-)

   Slett

Drømmeboden