onsdag 31. oktober 2012

Velkommen inn i nyhuset, BILDER!

Hei hei bloggen :)

Jeg har endelig fått rota meg til å ta noen skikkelige bilder rundt omkring i huset den sisten uken og her kommer rett og slett et velkommen inn innlegg med en bildesmakebit av deler av huset!


LOFTSTUA: 
 
BAD 2. ETASJE
 


 Disse skal opp på veggen så snart vi får det til :-)

 
GJESTEBAD 1. ETASJE:
 

 
KJØKKENET:


 
STUA: 
HALLEN:
 
 

 
Et bilderas fra noen rom. Og mere fra hvert rom i huset kommer. I går skadet jeg kneet mitt på jobb, noe som gjør at jeg må ta det med ro en stund fremover.. Så får vi se hvor lang tid ting tar før jeg får tatt for meg rom for rom.
 
En god onsdagskveld ønskes alle der ute :) 
 
 
 
- Ranveig-

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med flott hus. Holder selv på å bygge, sannsynligvis innflytting rett før jul. Spennende! Kan jeg få spørre hvor du har fått tak i den fine benken i hallen og de flotte liftgardinene i loftstua?
  Nordlandshilsen fra Marit :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit! Tusen takk :) Benken i hallen er fra Talgø, talgø kjører en del annonser på finn.no med salg direkte fra fabrikkene rundt omkring i Norge og det var gjennom en sånn annonse jeg kjøpte den benken direkte fra fabrikk i Todalen. De bringer varer mot en nokså høy pris rundt om i Norge så vi valgte å kjøre å hente benken (og hatthylla som også er i samme utførelse) selv på en Trondheimstur vi skulle på. Da ble det en omvei, men ikke en stor omvei. Roll- up gardinene på loftstua er kjøpt på en lokal butikk som heter Milla, men de er av merket Herregård som føres flere steder, blant annet hos Maxbo. Håper du fikk de svarene du trenge :-)

   Slett
 2. Så fantastisk det må være med nytt hus!
  Ser ut som dere har god plass å boltre dere på nå :)
  Likte veldig godt benken deres i hallen ;)
  Klem Anette

  SvarSlett
 3. Herlig!!! Så morro å endelig få se bilder, helt nydelig!:) Gleder meg på flere smakebiter :)

  Klem Marit :)

  SvarSlett
 4. Neimen har du sett. Endelig inne i nyhuset!!Så flott dere har fått det. Skal jammen si husfruen imponerer med møbleringen altså. Både bilder og gardiner er på plass allerede;)).

  Gleder meg til flere bilder;).

  God helg!!

  Klem fra Marilinn

  SvarSlett

Drømmeboden