søndag 28. oktober 2012

Nettshopping og julepynt!

God søndag :-)

Nå har vi bodd i huset i 4 uker og for noen dager siden fikk vi endelig installert internett! *O` happy Day* Jeg har derfor benyttet deler av denne vinterlige søndagen til netshopping til huset :-) Og det føles så utrolig godt å kjøpe stæsj og nips til ulike rom, det har flydd noen tusenlapper ut av vinduet den siste uka til interiør :-P

Og i dag har jeg surfet innom juleinteriør. Jeg har kjenner at jeg er helt ferdig med rød jul. Har hatt rød jul i alle de år og de siste årene har jeg fått mer og mer avsmak på det. Her blir det kun hvitt, grått og sølv. Bukker og nisser er hjertelig velkommen, men da gjerne med ei grå nisselue ;-) Jeg har også titta innom hjorter og reinsdyr, ååååååh som jeg gleder meg til å lage jul i nytt hus!

Noen av tingene som står på juleinteriørønskelista mi:

Denne har jeg lyst på i stor og liten utgave til spisestua og kan bestilles tollfritt fra mollegaarden.dk

Voksduk til spisestua med juleevangeliet på.
STOR julestjerne i papir til å henge i den doble verandadøren.


Happylights
 
 
Lyra lyskuler fra Perfect Home
 
 
En liten smakebit på ei lang ønskeliste :-)
 
 
Bilder fra huset vårt kommer, fant igjen kameraet i går, det har vært borte siden flyttekaoset startet for 4 uker siden og i tillegg til å være uten internett så har det vært litt trasig med det å både få blogget og ikke minst det å dele bilder. Men det blir!
 
 
I kveld skal vi kose oss med take away fra byens beste kinarestaurant og ha en rolig kveld med guttene etter en helg med mye koselig besøk fra fredag til i ettermiddag! Vi har aldri samlet så mange rundt et spisebord før på en gang på de 10 årene jeg og Ektemannen har vært sammen som i de siste ukene, og det er så stas å ta i mot besøk i nyhuset!
 
Ha en god søndagskveld der ute :-)
 
-Ranveig-
 4 kommentarer:

 1. Så fin lykt, må inn der og ta en liten titt :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med nytt hus! :) MYE fint på ønskelisten din. Jeg skjønner godt at du gleder deg til å pynte til jul i nytt hus. Det gjør jeg og! ;)

  Fin søndag!

  Charlott :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med nytt hus! Det finnes jo SÅ masse fint på de ulike nettbutikkene! Handler selv masse på nettet :) Gleder meg til å pynte ti jul i nytt hus. Jeg er litt omvendt av deg...etter år med bare hvitt og sølv, måtte jeg ha inn noen innslag av rødt også. Mannen min sier han ikke får julestemning uten det røde ;) Men de helt røde nissene har jeg litt problemer med også ;) Kos deg med innredningen og jueplanleggingen!

  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Mye fint ja! Digger de lysballene fra PH. Kommer du på party?
  Happylights har jeg bestilt meg til gangen faktisk, i hel sort. Blir gøy å se om det blir bra.. ;)
  God helg tuppelupp.
  Ps: Ble kjempe fint med de hjertene på veggen =)

  SvarSlett

Drømmeboden