torsdag 2. august 2012

Kjempelurt til skolestartere!

Nå er det kun få uker igjen til storebror starter på skolen! Og i den forbindelsen er det kjøpt ryggsekk, penal, matboks med kjøleelemt, drikkeflaske, klær osv.. Men han skal også ha blyanter.
Og da jeg satt å googlet litt kom jeg over disse;

Disse kan bestilles hos http://www.barnaspersonligeverden.no, og vi venter 1 sett i posten som eldstemann skal få til å fylle penalet sitt :-) (Bildet er lånt derifra, og innlegget er ikke sponset!)

Jeg er spent på kvaliteten, og jeg er nok i overkant kresen på nettopp blyanter og utstyr til skolen- kall det yrkes skade ;-) Sa jeg at di finnes som gråblyanter også? Kjempesmarte synes jeg, spesielt dersom kvaliteten er god!

Det er en spennende tid vi går i møte med både skolestart, husbyggingsinnspurt/flytting og ny jobb for meg! Gleder meg, er spent å gruer meg litt på samme tid.3 kommentarer:

 1. Masse spennende og masse å glede seg til!:) de fleste grugleder seg nok til å begynne i ny jobb, det er akkurat sånn det skal være!:) Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Takk for koselig hilsen!
  Hun er nok litt vel oppdratt i klesveien min lille ja ;)
  Det er så mye spennende som skjer hos dere da....gøy!
  Lykke til på skolen for gutten deres :)
  Og nå skal jeg inn og se på linken her.
  God helg klem Anette ♥

  SvarSlett
 3. Så smart til skolestart! Bra tips:) Her er det barnehageoppstart, så vi venter litt med de fargeblyantene..;)

  Mange vil nok kalle vårt valg av å ha vannbåren varme i 2.etasje for litt luksus, og DET er det jo. En deilig luksus. Som koster, men som vi velger å prioritere. Vi har tykt originalt tregulv i 1.etasjen og nesten 3 m under taket der nede, noe som gjør at effekten av varmen antakeligvis ikke er helt på topp, som igjen kan gi mindre varme oppover i 2.etasje. Når vi uansett hadde god tilgjengelighet for å legge rørene valgte vi å gjøre dette for å sikre oss god temp i 2.etasjen:) Om det lønner seg mer i gamle vs nye hus å legge rør i 2.etasjen vet jeg ikke, men det kan jo spille en rolle at nyere hus bygges tettere enn gamle?
  Ha en gooood helg!!:)

  Marita

  SvarSlett

Drømmeboden