søndag 15. april 2012

Ukesoppdateing fra Malohus :-)

Hver fredag tikker det inn en e-post fra Malohus (som leverer huset vårt).
Denne inneholder en oppsummering om hva som er gjort uken som har vært, framdriftsplanen for den kommende uken og evt. leveringsdatoer på bestillinger som er gjort til byggingen.
På den som kom til denne fredagen sto følgende:


Denne ukesoppdateringsordningen er noe vi er veldig fornøyde med :)

Og da det var ENORME mengder snø (bløt og tung) i påsken måtte vi måke tomt og husplate for snø 2. påskedag så det skulle være mulig for folk å komme å levere materialer og rigge til.
Vi brukte vel fort 3 timer på dette og da var vi 2-3 stk i arbeid hele tiden, det så nemlig sånn ut:Og etter 3 timers innsats:Og på tirsdagen kom det materialer og imorgen er det oppstart med bygging, VI GLEDER OSS!! :-)

Ellers har de siste dagene gått med til å ha omgangssyken i hus og faren er enda ikke over for alle av oss.. Og jeg kan si at det har bydd på enorme utfordringer å bo så trangt 4 sammen med en 2 åring som ikke har kontroll på hvor han kaster opp henn og vi må vel bare si at lengselen etter at huset skal ta form og bli ferdig ble ikke mindre med denne opplevelsen..

Siden sist innlegg kan jeg også fortelle at vi har bestilt oss ei uke på Kreta i mai, og det gleder vi oss veldig til! Det blir vår ferie sammen dette året, sommeren kommer til å gå med til hus, hus, jobb og enda mer hus! Men vi gleder oss til høsten og huset er innflyttingklart :-)

God søndag alle sammen!

3 kommentarer:

  1. Det er så spennende å bygge drømmehuset, og den følelsen av å sovne første natten i nytt hus, den er helt utrolig. Lykke til med hus og planer! Ha en fin kveld, klem

    SvarSlett
  2. Jeg gruet meg også til kjøkkenmonteringen, men det er faktisk ganske så moro! :-) Koser meg faktisk litt med det.. Hvem hadde trodd det? ;-) (Kanskje er det bare fordi et avbrekk fra pakkingen er så kjærkomment, men samme det..... )

    Klem fra Lena

    SvarSlett

Drømmeboden