fredag 6. april 2012

Jeg kaster meg på den grønne trenden!

I mange interiørmagasiner og blogger leser man stadig om at grønt (gjerne i en dus utgave) er den fargen som virkelig er i vinden våren/sommeren 2012.
Jeg har aldri kjøpt noe særlig grønt til hjemmet, men i dag hoppet jeg i det! Jeg har den siste tiden saumfart ebay etter kitchenaid kjøkkenmaskiner og forelsket meg fullstendig i fargen pistachio. Nå venter jeg på at denne skal komme i posten:


Denne er bestilt på ebay til den nette sum av (totalt ferdig hentet på posten) 2687 Norske kroner. Og da følger det med adapter til bruk i Norge :-)
Råspent på hvordan den ser ut live, har trasket internett rundt etter situasjonsbilder med nettopp denne og fant noen, men det virker ikke som at denne er så enkel å få kjøpt i Norge.. Uansett gleder jeg meg som en liten unge på julaften til den kommer og enda mer til den dagen jeg kan sette den på kjøkkenbenken min å lage noe i den.

7 kommentarer:

 1. Denne er så stilig! Har ganske lyst på kitchen aid selv, selv om jeg ikke er så flink på kjøkkenet ;) Men den er jo så fin!

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Nyyydelig farge...

  Jeg er for tiden bosatt i USA, men skal returnere til Norge om to år. Jeg har også vurdert å gå til anskaffelse av en Kitchen Aid. Du sier at det medfølger adapter, men hjelper det dersom du har anskaffet en med 110 W? Husk, ledningsnettet i Norge er på 220... Du trenger muligens en converter i tillegg. Ville bare gjøre deg oppmerksom på dette. Kanskje det er unødvendig, dersom du allerede er klar over dette...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, ja nyyyyydelig farge :) Er klar over forskjellen men tar sjansen å ser jeg da, vet om flere og kjenner noen som har kjøpt elektiske artikler som f. eks kitchenaid på ebay(fra usa) og det har gått kjempefint. På noen elektriske artikler følger nødvendig utstyr med på andre ikke, men da får du kjøpt det du trenger f. eks på elkjøp :-) Selvsagt spent på å se når denne kommer og det kommer nok et oppfølgingsinnlegg!

   Slett
 3. Hei igjen,

  Ser at Emmeline har laget et innlegg om dette temaet for en stund siden. Kanskje får du noen tips der. Jeg har med meg norske elektriske artikler til USA, og vi bruker en converter for at de skal fungere. Vær forsiktig, slik at du ikke ødelegger den flotte kjøkkenmaskina. Lykke til! Gleder meg til å se/høre mer om resultatet!

  SvarSlett
 4. Så fiin!!
  Jeg har også vurdert å kjøpe en på ebay, men jeg må finne ut hvilken farge jeg skal ha, ikke bare lett det heller!;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Hei!
  Hvordan gikk det i fht. kjøkkenmaskinen? Måtte du bruke konverter? Hvor bestilte du den fra evt?? Jeg har nemlig samme problemstilling.

  :-) L

  SvarSlett

Drømmeboden