fredag 16. mars 2012

Ufrivillig bloggpause og en gledelig overraskelse!

På søndag ble ruteren her hvor vi leier i byggeperioden slått ut av dårlig vær og det har tatt noen dager for oss å komme på nett igjen.. Derfor har all blogging og internettaktivitet vært nedlagt! Ikke har jeg  hatt mye tid heller for jeg har jobbet lange dager hver dag, så i dag var det jammen godt med helg!
Og til alt overmål logget jeg på til en utrolig hyggelig overraskelse! Jeg har vunnet dette skjønne eggskapet hos Hvit Romantikk:

Dette bildet er lånt fra Mosters Hus, hvor man kan få kjøpt dette nydelig skapet! Jeg storgleder meg til å bruke mitt på kjøkkenet i nyhuset!


Det tok desverre noe lang tid før jeg så dette, men det var virkelig en gledelig overraskelse å logge på til på en fredag ettermiddag :-) Tusen takk, Anette!! :-)

God helg til dere der ute i blogglandia, her skal rør til vannbåren varme i helgen så håper vi å få støpt neste uke, noe forsinket pga det dårlige været!

3 kommentarer:

 1. Gratulerer :) så gøy!


  God helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, dette var kjempegøy :-)

   Slett
 2. Gratulerer! Heldiggrisen =)
  Rå herlig skap ja!
  Det er meldt sooool i morgen og sooool hele neste helg =D Så da får dere gjort masse skal du se =) Selv skal jeg "kose" meg med å få røtter og store steiner ut av molda. Wohooo! =P
  Klem Klem

  SvarSlett

Drømmeboden