lørdag 31. mars 2012

Travel uke..

God lørdagskveld!

Jeg har sendt Ektemannen ut på livet med kompisgjengen i kveld og nyter derfor kvelden i mitt eget selskap ( og min te og talglys da det er earth hour akkurat nå ) guttene er i seng og jeg bestemte meg for at det er på tide med en liten oppdattering! Vi har hatt en grusomt travel uke, mye jobb, febersyk storgutt OG vi har fått støpt plata til huset!!!!!!!!!! Akkurat i tide, og ikke et minutt for tidlig pga det dårlige været vi har hatt de siste ukene.. Snekkerene skal komme i starten på uka etter påsken (sier dem iallefall, så da kan vi kanskje håpe?)

Verdens fineste grunnmur, selvfølgelig:


Det har vært noen strie uker, ting har stått stille pga noe så kjedelig som massive mengder nedbør, og det er klart det er krevende å bo i en l_i_t_e_n leid leilighet med to små og spesielt eldstemann savner eget soverom som han kan gå litt unna oss og være litt alene med star wars legoen sin og hobbybøkene sine. Og Ektemannen har mer eller mindre hatt den innstillingen at dette huset blir aldri ferdig de siste ukene når han har hatt så lyst til å jobbe på tomta å få fremgang så kan han nesten aldri og når han først har kunnet (for været sin del) er det ikke alltid det har klaffet med helg eller fridager.
Så i går etter jobb dro jeg på en liten handlerund for meg selv, jeg tenkte han kunne trenge en liten oppmuntring og påminnelse om at om ca 4 mnd skal vi flytte hjem (ja, vi ser på tomta og det kommende huset som hjemme). Så jeg dro på låvebutikken her vi bor og fant denne, som jeg fylte med påskegodt til han!Ektemannen ble kjempeglad og han bemerket at jeg syntes sikkert heller ikke at det var dumt med den bollen med stenhjertene ved side av jeg heller! Og jeg må nok bare innrømme at det var en liiiiten baktanke bak valget av skål (selv om det i utgangspunktet var noe annet jeg hadde i tankene, men med den teksten måtte det bare bli den istede :) Og jeg tror jo selvsagt at det kommer til å passe flott inn i nyhuset :-) )

Da jeg var innom og kjøpte denne ble også denne skålen fra bruka med meg hjem (har flere skåler i samme serie nedpakket fra før også :) )

Ved siden av stettpåskeeggene mine ligger det også et nytt egg. Dette fikk jeg i dag på en interiørbutikk i byen da jeg var der å kjøpte to bursdagsgaver. Det kaller jeg å ta godt vare på kundene sine, jeg ble iallefall KJEMPEGLAD! :-)
Jeg kjenner det klør i fingrene etter å få huset ferdig når jeg er på sånne ekstra fine og koselige butikker som i dag og i går :-)

Alle bildene er tatt med iPhone (ikke enkelt å finne kameraet i mørket her..) så kvaliteten er ikke all verden, men dere får da sett det aller viktigste :-)

Nå gjenstår noen dagers jobbing på meg og Ektemannen før vi skal ta oss en liten påsketur!
Riktig god påske alle sammen, håper jeg kan komme med et innlegg tidlig over påske med snekkere i full gang med å sette opp "Sommarfjøset"(huset)!

4 kommentarer:

 1. Så spennende med husbygging da Ranveig! :-)
  Morro å følge med dere i prosessen. Lykke til videre! :)

  Hilsen en gammel klassevenninne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du titter innom her, Stine :) Var innom bloggen din også her om dagen, spennende med oppussing! Håper dere får ei strålende god påske med oppussing av hybelleiligheten :-)

   Slett
 2. Heia! Så koselig det ble da!! Spennende meg husbygging og været har vært elendig! Satse på en fin sommer!! Lykke til og velkommen tilbake!! :)

  SvarSlett
 3. Ååå... Husker hvor glad jeg var da de hadde støpt hos meg, så kan se for meg hvor vakker du synes den er ja... ;-)

  Så koselig med en slik oppmuntring. Heldig mann altså (baktanke eller ikke). :-p Og den skåla var jo rett og slett nydelig! :-)

  Elementene kom like før jul, så er nok en stund siden. Men jaggu har tiden gått mye fortere siden da (fra jeg kjøpte tomta 2.mai og til det begynte å ligne et hus gikk jo tiden i sneglefart). ;-p

  God påske til deg og dine!

  Klem fra Lena

  SvarSlett

Drømmeboden