lørdag 18. februar 2012

Inspirasjon til gjesterommet på en lørdagskveld!

Ektemannen er så flink at han dro ut på jobb for snart 4 timer siden da sjefen hans ringte og var oppråd, guttene sitter godt planta foran tv-skjermen å ser løvenes konge i hver sin godstol ;-)

Da ble det litt bloggtid for mor!

Jeg har finpussa kjøkkentegninger, men det som har opptatt meg mer de siste dagene er gjesterommet. Jeg har litt på følelsen at det ofte er et rom som lett blir nedprioritert, det har iallefall ofte vært tilfelle hos oss før.. Men denne gangen skal det få litt mer oppmerksomhet, vil jo gjerne ha et innbydende rom å tilby våre gjester som kommer på overnatting :)

Taklampen er alt innkjøpt, og tapeten fant jeg for lenge siden og har bare ventet på en anledning hvor jeg kan bruke den :)

Sengen kan trekkes ut, denne har vi fra før, men den skal få en ny dobbel madrass så den kan stå uttrukket hele tiden :-)

Det er 2 vinduer på gjesterommet, et "vanlig" og et liggende. Så jeg vurderer en lift/roll-up gardin og et sett "vanlige" gardiner. Disse vist her er fra ellos.no


Vi får også 2 meter takhøy garderobe på gjesterommet, men der blir det god plass allikevel, det er faktisk det største soverommet i huset!
Det er kun seng, tapet og taklampe som er fastbestemt, resten er ment som pur inspirasjon :-)

Og for de som er nysgjerrige på den endelige kjøkkentegningen kan ta en titt på denne :

Her mangler bare noen vinduer, en dobbeldør og spisestuen med plass til 6-10 personer, jeg gleder meg på sikkelig kjøkken!


God lørdagskveld! :-) :-)

5 kommentarer:

 1. Nydelig gulv..
  Hvor skal det kjøpes?

  SvarSlett
  Svar
  1. Gulvet er grå eik 3 stav fra pergo og føres iallefall hos coop extra, men tror ikke det er et uvanlig gulv å finne i andre trevarehandler heller ;-) (Finnes også som 1 stav)

   Slett
 2. Du kommer til å få et lekkert rom å tilby gjestene dine. Har siklet på en lignende tapet selv, men ikke funnet noe egnet sted å gjøre av den.... :-p

  Kjøkkenet blir også flott (mistenker at IKEA selger ganske mye av Lidingö for tiden?)!! ;-)

  Klem fra Lena

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar :-) Ja, tror det røyner på av bestillinger på lindingø fronter på ikea :) Vi er ganske sikre på at vi også går for den, men har ikke helt slått fra oss ståt heller, men er redd vi skal bli litt lei den, så vi er vel ca. 90 % sikre på at vi går for lindingø. Oppsettet på kjøkken bli iallefall uansett det samme :-)

   Slett
 3. Blir kjempe fint =) Og ja, det er supert å ha et rom som gjestene trives på!
  Noe som heter at "senga skal ikke være for god, for da reiser de aldri" men det er bare tull, er jo så koselig å ha gjester =))

  SvarSlett

Drømmeboden