søndag 15. januar 2012

Ytterdør!

I dag har vi vært å jobba på tomta noen timer igjen :-) Føles så bra å få delta, og jeg kjenner det blir mer virkelig for hver gang vi er der å arbeider! Guttene var med oss og lekte rundt oss mens vi bar kvister og stokker i hver sine stabler. Eldstemann synes det er så kjekt å gå på oppdagelsesferd i haugene bak tomten å se seg om, mens minstemann ble lei etter en stund å ville heller se på film :-) (Hva skulle vi gjort uten bærbar dvd-spiller i slike tilfeller? ;-)

Men tilbake til overskriften;

etter mange timer med lesing i brosjyrer og titting på nett tror vi at vi har funnet ytterdøren vi begge liker, og det er mozart fra sweedor i fargen NCS S 7000-N, den ser nøyaktig slik ut :


bildet er lånt fra swedoor.no :) Blir ikke overlys på vår dør, men vi ser på noen lekkre lister, så dette blir nok bra :-)

Ellers har disse vært kandidater til vurdering:

Ytterdøren er utrolig viktig synes jeg, for det er noe av det første du legger merke til, derfor er ikke dette noe enkelt valg..

3 kommentarer:

 1. Den skiller seg veldig ut, in a good way! Bra valg, hehe.. Grattis =) Klem Heïdi

  SvarSlett
 2. heisann!
  Den var virkelig kjempefin. Likte veldig godt farven på døren også. Så stas å få bygge hus. Dette blir en spennende reise.:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger :) Jeg er kjempefonøyd med valget av ytterdør kjenner jeg! Gleder meg til å se den "live", selv om det nok er noen mnd til :-)

  SvarSlett

Drømmeboden