onsdag 18. januar 2012

Blandebatterier er så vanskelig!!

Og man skulle kanskje tro at det er enklere akkurat det når den du er gift med er rørlegger, men det kan iallefall avkreftes! Ektemannen her i huset skal ikke ha slik, ikke ha sånn og Gud forby om noe skal betilles fra utlandet, tenk på reklamasjon, deler for å reparere.. Ja you name it, han tenker på ALT!
Egentlig er vel det bra, men fryktlig irriterende også, det gjør ikke akkurat jobben med å finne noe både han og jeg kan like noe enklere, for det begrenser jo muligheten vi evt. har for å skaffe det vi finner. Fordelen er såklart at han kan skaffe mye mer enn andre kan gjennom jobben sin, og det er jo bra!

I går satt vi noen timer og diskuterte og titta på nett på diverse nettsider. Her kan nevnes vvskupp.no, reuter-bathrooms.com, bad.no m.fl. Og her har vi ganske ulike meninger og ulik smak, så skal bli spennende å se hva vi endre opp med.

Så langt er vi enige om at HansGrohe Axor Carlton er favoritten og disse ser sånn ut, men prisen på denne serien er rimelig stiv.. Desverre! Men spørs om vi kanskje ikke velger den allikevel, vi får se..Ellers liker jeg disse: 


Alle disse har tilhørende serier til dusj og badekar som er utrolig fine.. Det er masse å velge i med andre ord!


Og om jeg klarer å overtale Ekteannen til toppmontert vask på badet nede liker jeg disse kombinasjonene:Ektemannen er ikke begeistret for armaturene med flere enn 1 grep, spesielt med tanke på guttene våre, om de skulle skru på den varme kan det være ganske skummelt.
Men pent å se til er det, synes iallefall jeg!


Også noen kjøkkenarmatur :)
Jeg liker kanskje det øverste best.. tror jeg.. Det er et Oras La Cusina Allesi ;)

Litt inspirasjon på formiddagen!3 kommentarer:

 1. Mye fint å velge i! :-)
  Spennende å titte innom bloggen din.
  Vi sender snart inn søknad vi også nemlig.
  Lykke til videre! :)

  SvarSlett
 2. Masse flott inspirasjon:D Skal ikke være lett å bestemme seg neg:P

  Lykke til;)

  SvarSlett
 3. Er ikke lett når man ikke har helt samme smaken. Men alle kan bearbeides, spesielt menn ;-))
  Liker veldig godt de "fyrtårn" armaturene, de så vi også på =) Har ikke sett noe lignende her hjemme, og det er jo gøy. Å ha noe ikke alle andre har =)
  Så får du si til mannebeinet at de selger deler i utlandet også.. men skjønner at han låser seg der, han er jo tross alt rørlegger ;-)
  Ha en superduper dag!
  Klem Linn

  SvarSlett

Drømmeboden