mandag 5. desember 2011

Nabovarsel og bursdag i heimen..

I dag har Ektemannen, som forøvrig fyller år i dag vært ute med det siste nabovarselet. Det gikk kjempefint, han kom hjem med det signert :-) Nå er det bare det han leverte i går, kan forhåpentligvis hentes i underskrevet tilstand i morgen.. Er litt spent på det. Ektemannen fikk vite en del om tomten og selve boligfeltet vi har kjøpt tomt i da han snakket med sønnen til han som skilte ut tomtene for snart 30 år siden. Han fikk blant annet vite at tomta vi har kjøpt heter fra gammelt av sommerfjøset. Siden det var der dyrene fra gården gikk og beitet hele sommerene. Dette synes vi var kjempekoselig, og tenker kanskje at det blir å kalle eiendommen/huset vårt for nettopp det! Kjempekjekt å kunne ta vare på noe som stammer fra gammelt av synes jeg, også høres det jo så koselig ut :-)

Vi har også fått en e-post av malo-mannen(entreprenøren vår) med forespørsel på hvilket listverk vi vil ha.. Og det er ikke bare, bare.. Så om noen har gode tips å komme med her, så fyr løs!! Jeg vet at jeg vil ha litt brede fotlister med profiler, og at alt listverk skal være hvitt.. Jeg tenker kanskje 9-9,5cm høye fotlister? (Er mulighet for 12cm også, men det kan kanskje bli litt voldsomt da vi har standard takhøyde nede og en del skråtak oppe?) Mulig det blir brede nede og mere ordinær (56mm) høyde på de oppe, siden det er en del skråtak der.. Vi får se!

Her er en mulighet jeg kan få i 95mm høyde..
I dag er det forresten 2 uker til de nye eierene av tomannsboligen vår skal få overta, dette betyr med andre ord at vi nærmer oss på flyttefot til mellomstasjonen vår..

1 kommentar:

  1. heihei, tiiter innom,fint hus å elsker møblene du har plukket ut til loftstua de:)

    SvarSlett

Drømmeboden