fredag 25. november 2011

Skal vi tenke på dette alt nå??

I går fikk vi en e-post fra entreprenøren med besjed om at vi skal ha trekantmøte neste uke, og der hadde han vedlagt en huskeliste.. På den kan nevnes kjøkken, bad, belysning, stikk-kontakter ++.. I dag ble jeg hjemme med syk minstemann og mellom stell og kos med han har jeg tegna kjøkken! Jeg har jo et enormt ønske om kjøkkenøy, og etter mange timer av og på ikea sitt tegneprogram tror jeg at jeg gir opp!! Den øya blir hverken pen eller praktisk.. :-( Vi har en bærebjelke i taket på kjøkkenet som helt ødelegger muligheten for ventilator over en evt. platetopp på den øya.. Skal forsette å prøve meg fram, men det kan hende dette blir løsningen istede..
Skal nå bruke litt mer tid å se hva jeg får til, for den øya har jeg såååå lyst på!! Også har jeg ei venninne som skal kose seg med å tegne forslag til meg mens mannen hennes er på julebord i kveld, kanskje hun ikke er like blind som meg..? :-P
4 kommentarer:

 1. Kjøkkenøy uten ventilator og platetopp går også an. Veldig praktisk ift matlaging. Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Ser kjempe-bra ut, Ranveig!:)
  Rigmor

  SvarSlett
 3. Du kan ha kjøkken(halv)øy der du har satt komfyren nå. Men mulig du må ha et skap til, før øya starter. Så kan du flytte komfyren inn i høyskapet. Obs fettflekker og stekesprut på glassdørene ved platetoppen .. Kanskje hadde de passet bedre i hvert sitt hjørne? :)

  SvarSlett
 4. Husk att det går ant og snakke med HTH,der får du hjelp. I forhold t ka en gjør på IKEA...

  SvarSlett

Drømmeboden