tirsdag 2. april 2013

eBay anbefaling: KitchenAid!

Som så mange andre drømmer også jeg om at kjøkkenbenken en vakker dag skal prydes av en flott KitchenAid kjøkkenmaskin!


Denne er i fargen almond cream, en av mine favoritter!Jeg bestilte en på eBay for ca. 1 år siden i fargen pistachio, men fikk den desverre tilsendt i fargen green apple. Jeg fikk en god kompensasjon fra selgeren som beklaget feilen veldig også solgte jeg den som hadde kommet feil via finn.no til en rimelig penge. Så skulle jeg bestille en ny var plana, men i alt husbyggerkaoset så ble det rent glemt!
Men nå skal jeg etterhvert bestille en ny, fra samme selger! Jeg må bare greie å bestemme meg for farge først! Er nemlig slettes ikke sikker på om jeg vil ha pistachio lengre!!

Selgeren var imidlertid seriøs og veldig serviceinnstilt så henne vil jeg anbefale på det sterkeste, et uhell kan skje oss alle! Maskinen som hun var uheldig å sende i feil farge funker fjell med den medfølgende adapteren. Alt originalt utstyr var som det skulle (inkludert esken og garantiseddel) og stikk- kontakten var plombert fra fabrikk.
 

Så om du vurderer å bestille en KitchenAid fra USA for å få den noe billigere enn her i Norge er dette så absolutt stedet å bestille den ;-)
 
God uke til deg der ute!
 
-Ranveig-

5 kommentarer:

 1. Hei hei. Så gøy at du skal bestille en ny nå da. Jeg har en hvit og er veldig fornøyd med det. Men hvis jeg skulle kjøpt en til, hadde det blitt en cremehvit el rosa, de er så fine også. Pistachio fargen har jeg nok ikke sett, men høres veldig fint ut. Lykke til med din KA. Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Pistachio er en fin farge siden du liker grønntoner. Jeg har imidlertid ikke sett annet tilbehør i den fargen? Jeg har akkurat kjøpt meg en ny kitchenaid selv, i fargen Crystal Blue. Om et par dager får jeg blenderen i samme farge, og gleder meg. Jeg tror det viktigste er å velge deh du liker best, og ikke legge så å mye vekt på hva som er mest fornuftig å ta. Jeg googlet mye før jeg kjøpte min, og ofte så jeg både innlegg og kommentarer som gikk på at de hadde endt opp med en annen farge enn de ønsket pga dette med å velge en "sikker" farge. En hadde også demontert en hvit og spraymalt den mandarin! Selvfølgelig er det lurt å tenke at denne maskinen holder lenge; og kanskje ikke velge en veldig knæsj farge, men likevel våge å tørre litt? Ta en titt på min blogg hvis du lurer på fargen:). Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen takk for koselig kommentar fra deg! Du har det utrolig koselig hos deg & jeg kan fort drømme meg bort i det du viser.
  Jeg holder på å bestille en slik en jeg også,men klarer ikke helt å finne ut hvilken fargen. Den er jo bare lekker.
  Ha en fin dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 4. Wow, det er bra tips Ranveig :)
  Jeg har en i kritt hvit men har jo selvfølgelig lyst på en blå også ;)
  Må inn å se litt tror jeg. Håper du finner ut hvilken du vil ha :)
  Klem Anette

  SvarSlett

Drømmeboden