lørdag 2. februar 2013

Den perfekte lørdagstunden!

Jeg har inntatt loftstuen for meg selv med te i koppen, mine favoritt interiørmagasiner, pledd og greys på TV i bakgrunnen! Deilig!


Har kosa meg her en god time nå og om ikke lenge skal jeg kjøre til nabokommunen å hente et dekorasjonsmøbel til stuen nede som jeg bestilte for noen uker siden! Jeg er kjempespent!!
Skal gjøre unna en aldri så liten helgehandel i samme slengen før jeg drar hjem for å flytte om litt på stua igjen! Jeg mangler enda noen finesser før jeg blir ferdig med dette prosjektet, men rom ble vel ikke bygget på en dag? Jeg har også satt i gang med et annet prosjekt; merking av huset vårt. Storgleder meg til materialene kommer og ikke minst til å se resulatet når jeg blir ferdig!

God helg til alle der ute :-)

-Ranveig-

3 kommentarer:

 1. så fint og koselig det ser ut her da.... :) skikkelig lune stund. :)
  Ser dere har bugd hus og akkurat flytta inn... sååå kjekt, vi holder på å fikse på huset vi kjøpte for 1.5 år siden... :) missunnelig på de som har nytt....

  nyt kvelden.

  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. Jammen meg var loftstuen klar også, og lekker i tillegg;). Imponert over hvor efektiv du er altså. Spent på møbelet du hentet i dag og neste prosjekt. Dere har virkelig fått det lekkert. Får litt lyst til å ommøblere her hjemme jeg også.. Men, må nok prioritere å få gjort gamlehuset klart til slag isteden.. Huff, ikke like artig som innredning i nyhuset dessverre, men gamlehuset må jo selges så... ;)).

  Ha en fortsatt fin helg.

  klem fra Marilinn

  SvarSlett
 3. Så mysigt du har det! Fick lust att bara slänga mig i soffan och dra pläden över mig!
  Nu gläder jag mig o se blider på den nya möbeln!
  Ha en fortsatt fin kväll!

  SvarSlett

Drømmeboden