fredag 11. januar 2013

Ut med det gamle, Inn med det nye!

Hei hei bloggen :-)

I helgen som var ryddet vi ut jula her i drømmeboden og det som var mest trist å ta ned var den fine adventstjerna mi. Den ble jeg virkelig glad i, ny av året var den også ;-)
Det blir tomt når man rydder ut jula, selv om jeg pakker vekk mye"hverdagspynt" før jeg tar frem jula, blir det tomt. Iallefall når det enda er så mye jeg har lyst til å fylle huset med!
Lysfat fra kremmerhuset, lysholdere potteskjuler og reinsdyr fra Lene Bjerre.


Nå er både jula og 2012 historie og vi har grepet fatt på et nytt år! Året som har gått er et av de mest hektiske i våre liv. Fra utgraving av tomta startet i slutten av januar og til vi sov første natten i nytt hus 28. September. Ca 8 mnd. tok det fra første "spadetak" og til ferdig hus, helt utrolig å tenke på!

Tomta snart klargjort for graver

Huset får vinduer :-)

Jeg har trøblet en del med bildeopplasting på bloggen den siste uken, så innlegget kommer noen dager senere enn det var påbegynt! Håper dere alle får ei riktig god helg der ute :-)

- Ranveig -


8 kommentarer:

 1. Dere har det så utrolig fint.
  Nydelige bilder.
  Ja, det blir veldig tomt når man rydder ut julen.
  Jeg slet også med bloggen.
  Byttet til en annen nettleser, google chrome oghar ikke hatt problemer siden :)
  Ønsker deg en riktig fin helg.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelige ord, jeg blir så glad :-) Jeg gjorde faktisk akkurat det samme som deg, da løste det seg her også! Synes også google chrome er en mye raskere nettleser enn den jeg hadde før, det liker jeg :-)

   Slett
 2. Hei!
  Utrolig nydelig hus!
  Kan tenke meg at det har vært et hektisk år for dere,men det må jo være så deilig å se tilbake nå å se alt dere har oppnåd på det året.
  Ha en nydelig fredag.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er utrolig deilig å se tilbake nå å vite at vi kom i mål, men det er også surrealistisk på en måte.. Godt er det iallefall å være ferdige! ;-)

   Slett
 3. Svar
  1. Takk for det :-) Dette er bare den ene enden av den, den andre enden er ikke riktig slik jeg har tenkt den skal være enda, så den venter litt på å få være avbildet skikkelig her på bloggen ;-)

   Slett
 4. Så fine bilder!
  Kos med masse lys!

  Klem

  SvarSlett
 5. knallfint dere har d asså....

  følger deg gjerne videre...

  Klems Diana.

  SvarSlett

Drømmeboden