søndag 9. desember 2012

2. Søndag i advent, adventstemning!

Så var det på tide å tenne det 2. lyset i adventstaken!
 
Vi var sent ute med å tenne det 2. lyset siden jeg måtte bestille lys på nett da uhumske bassilusker bestemte seg for å entre Drømmeboden! Da var det godt at kremmerhuset har nettbutikk, med kjemperask sending og vi fikk tent 1. lyset på onsdag.
Lysfatet jeg kjøpte på kremmerhuset ble komplett først i går da det kom et reinsdyr i posten fra Lene Bjerre. Dette vant jeg inne hos Villa Greve og dette er noe jeg har ønsket meg lenge med akkurat det formålet at det skulle pryde lysfatet til advent og jul! Tusen takk Villa Greve og www.lenebjerreshop.no. Anbefaler alle en tur inn dit!(Advarsel: Det kan være greit med penger på kontoen for det er vanskelig å gå ut igjen derifra uten å kjøpe noe. Utrolig mye fint!)
 
Slik ble adventslysene hos Drømmeboden i år:
 

Jeg fikk skikkelig adventstemning :-)

 
I morgen er det mandag og ny uke med nye muligheter! Vi ligger langt på etterskudd med baking, julegaver og julekos etter 12 dager i strekk med disse uvelkomne bassiluskene på besøk.. Så her blir det travelt de 2 neste ukene, håper vi får tid til å kose oss litt med juleforberedelsene også.
 
 
En god ny uke ønskes iallefall deg!
 
-Ranveig-


4 kommentarer:

 1. Nydelig :)
  Så kos med levende lys i disse tider!

  Klem

  SvarSlett
 2. Godt du fikk lysene på plass!
  Ble veldig fint:)
  Har samme fat-veldig fornøyd med det;)

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fatet er nydelig, tror det kommer til å bli brukt selv om det ikke er advent og jul ja :-)

   Slett
 3. Så fint det blev :) Har också fått det lite stressigt. Man tror att man har så god tid, och så ser man pløtsligt i kalendern att nej..... Men det får bli som det blir :) kos er i förjulstiden!

  SvarSlett

Drømmeboden