torsdag 6. september 2012

Husets black&white!

Det er lengre tid mellom innleggene for tiden, det har sin grunn i at det nærmer seg innflytting, og dermed har vi en hel masse å gjøre.
Vi ser at noe har vi planlagt godt på forhånd og noe blir til mens vi går veien, og det gjelder spesielt vaserommet. Det er mitt stor prosjekt om dagen! Her blir det black&white innpå :-)

Den hvite innredningen, abstrakt fra IKEA med hvit benkeplate bestilte vi i mars, så denne kan vi vel kalle godt planlagt. I april bestilte jeg vinylmerker til skuffene som skal inneholde skittentøyet, også ganske godt planlagt.
Forrige uke fikk vi lagt vinyl der inne og jeg overgikk meg selv og kjøpte vinyl med hvite og sorte "sjakkruter". Og denne uken satt jeg en ettermiddag og skrudde fulluttrekkskuffene mine og monterte på vinylmerkene, da slo det meg, jeg må ha sorte håndtak! Her blir det black&white innpå, og jeg er så langt på vei, SUPERFORNØYD!

Noen bilder på veien til ferdig vaskerom.

Dette bildet er 1 1/2 uke gammel, det har skjedd en del på dette rommet siden da, men det viser iallefall belegget.

2 nesten ferdige skuffer til skittentøy.

Håndtakene vi skal kjøpe :)
 
Jeg har troen på at dette blir et supert rom :-)
 
3 uker og 1 dag til innflytting nå og vi GLEDER OSS! :-)
 
God torsdagskveld der ute!

2 kommentarer:

  1. Hei hei.. likte meg godt her så la meg til som følger hos deg og gleder meg til å følge deg videre i husbyggingen ☺ ser kjempe flott ut ☺

    SvarSlett
  2. Svart og hvitt er rålekkert!!:) Gleder meg til å se mer!:)

    SvarSlett

Drømmeboden