mandag 6. februar 2012

Jeg har begynt å glede meg.. Altfor mye! Og litt Hall- inspirasjon..

Nå begynner sommerfuglene å romstrere i magen, ca 4 mnd for tidlig!! Det klør i fingrene etter å bestille kjøkken, kjøpe møbler, gulv, tapet og gardiner.. Men det er nok litt tidlig enda :-(

Eldstemann og jeg var på tomta igår og nå kan jeg kjøre inn på den med bilen, det ga en god følelse :) Slik så det ut i går:


Nydelig lys på fjellet som da blir vår utsikt..


Der hvor mattene ligger kommet det etterhvert et hus ;-)

Vi kan KJØRE INN på tomta vår!! Lykke ;-)

Også var det det å glede seg og litt kjøpetrang da.. Jeg må innrømme at jeg har smekka inn ei bestilling på en nettbutikk i kveld.. Her er noen av kjøpene:


Hjerteknagger til guttene sine klær i hallen..

Håndtak til garderobeskapene som kommer i hallen..

Navnet til Eldstesønnen i disse bokstavene som kan stå på en hylle e.l på rommet hans.


Også kom jeg sånn tilfeldigvis over entremøbler jeg falt pladask for da jeg bare satt å titta litt. Jeg har sendt forespørsel på dem i kveld så får vi se om det blir kjøp på oss :-)

Dem ser sånn ut:

Hylle med 7 knagger..

Og en benk som er kjekk til påkledning og oppbevaring. Denne blir ikke stående under hatthyllen, vi har 2 av denne skohyllen som vi planlegger å ta med oss :)

Og det blir 2 meter av denne takhøye garderoben med de lekre knottene som er avbildet lengre opp :)Jeg har trua på at dette blir knall :) Nå må jeg bare vente på svar på hatthylla og benken og ikke minst til det blir sommer/høst og tid for innflytting!! :-)3 kommentarer:

 1. Det er lov å glede seg! :-)

  Og det må være lov med noen småinnkjøp også... ;-) Og så mye fint du hadde funnet... skikkelig gøy å sitte sånn og planlegge og drømme....

  SvarSlett
 2. Det blir nok kjempeflott:D Så mye fint du har funnet! Har også lyst på de skapene i vår fremtidige hall. Hvor har du funnet knottene? De var flotte:)

  Ha en fiiin dag:D

  SvarSlett
 3. hvilken nettbutikk?

  Mvh

  Maia
  Salgsagent for www.timezz.no

  SvarSlett

Drømmeboden